Lønadministration

Hjem Ydelser Arkitekter

Bestil lønadministration

Har du et projekt eller en opgave, stor som mindre, er vi klar til at give dig et tilbud på det.
Kontakt os

Få en opstartssamtale uden beregning og kom godt i gang med jeres outsourcing af lønadministration og undgå dermed at lade løn, økonomi og tilhørende IT problemer blive en stress faktor.

Vi håndterer lønadministrationen for jeres ansatte, søger for udbetaling af løn, afregning af A- skat, feriepenge osv. Så hvis du skal bruge hjælp til løn, så er du velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende samtale.

Pakken inkluderer

– Udbetaling af løn
– Afregning af A- skat
– Feriepenge
– Eksterne løsninger

Lad os give jer mere tryghed og fleksibilitet

Jeres virksomhed kan også benytte sig af vores eksterne løsning, hvor I lejer en eller flere ansatte hvad end i har lyst til. Vi kan hjælpe med lønudbetaling, både rådgivning om det eller udføre opgaven for jer, så I har mindre at se til. I får altid en fleksibel løsning, som er variabel i forhold til jeres virksomheds behov, men hvor I kan føle jer helt trygge og vide at I samarbejder med lønspecialister der har prøvet det før. Lad os blive jeres personlige lønafdeling og betal kun for de timer som der er behov for. Kontakt os hvis I ønsker en hjælpende hånd til udbetaling af løn.

Har I brug for hjælp med bogføring eller regnskab, så moms og skat betales til tiden? Så se vores andre løsninger her på hjemmesiden.

I er også velkomne til at kontakte os eller booke en uforpligtende samtale med os.