Regnskab

Regnskab pakken – Den totale løsning

Som led i vores Regnskabspakke, får du altid en opstartssamtale uden beregning, så vi sammen kan få jer opstartet på en total løsning fra os, som i kan regne med fra dag et af. Mange iværksættere møder allerede udfordringer tidligt i forløbet, nogen gange allerede når de skal finde en bankkonto hos en erhvervsbank. Det er der dog ingen grund til.

Pakken inkluderer

  • Bogføring & Regnskab
  • Betaling af kreditorer & registrering af debitorer
  • Fakturaskrivning
  • Bankkonto

Med en total løsning fra Bogføring & Regnskab.dk får I bl.a. følgende punkter; Bankkonto, betaling af kreditorer, registrering af debitorer, samt regnskab og bogføring. Fakturering er i korte træk sige at sælger fremsender en faktura til en køber. Den skal køber så betale for at angive sin ordre. Når der sker et salg, er der altid en fakturering. Så hvis I har brug for hjælp til faktura, så kontakt os, så finder vi en løsning der passer jer. Ja, vi kan med andre ord hjælpe med alt indenfor regnskab, og dermed blive jeres personlige regnskabschef.

Ved at indgå i et samarbejde med Bogføring & Regnskab.dk kan i bruge tiden på det der skaber værdig for jeres forretning og jeres familie.

A-Skat & AM-Bidrag

Vi yder rådgiving og hjælp omkring A-Skat og B-Skat. Du er meget velkommen til at sende os en mail eller ringe til os, så kan du få en uforpligtende samtale.

A-Skat er den skat der betales af lønindkomst, dagpenge, SU, pension, osv. Jo højere indkomst du har, jo højere trækprocent har du også ift. a skat. De mest almindelige regler er:– Personfradrag, der gælder for alle personer over 18 år. Her er tale om et fradrag på 45.000 DKK. Det betyder at du først begynder at betale skat når din indtægt overstiger 45.000 DKK.– AM-Bidrag, kender de fleste. Det er arbejdsmarkedsbidrag, der er fastsat på 8%. AM-bidrag bliver trukket efter dit personfradrag er trukket fra, og beregnes før der afregnes på skatten.

Bestil regnskab

Adresse
Vi sender IKKE reklamer og nyhedsbreve