Regnskab

Hjem Ydelser Arkitekter

Bestil regnskab

Har du et projekt eller en opgave, stor som mindre, er vi klar til at give dig et tilbud på det.
Kontakt os

Som led i vores Regnskabspakke, får du altid en opstartssamtale uden beregning, så vi sammen kan få jer opstartet på en total løsning fra os, som i kan regne med fra dag et af.

Mange iværksættere møder allerede udfordringer tidligt i forløbet, nogen gange allerede når de skal finde en bankkonto hos en erhvervsbank. Det er der dog ingen grund til. Med en totalløsning fra Bogføring & Regnskab.dk får I bl.a. følgende; Bankkonto, betaling af kreditorer, registrering af debitorer, samt regnskab og bogføring. Fakturering vil i korte træk sige, at sælger fremsender en faktura til en køber. Når der sker et salg, er der altid en fakturering. Så hvis I har brug for hjælp til fakturering, så kontakt os, så finder vi sammen en løsning der passer jer.

Vi kan med andre ord hjælpe med alt indenfor regnskab, og dermed blive jeres personlige regnskabschef. Ved at indgå i et samarbejde med Bogføring & Regnskab.dk kan I bruge tiden på det der skaber værdi for jeres forretning og virksomhed.

Pakken inkluderer

– Bogføring & Regnskab
– Betaling af kreditorer & registrering af debitorer
– Udarbejdelse af faktura
– Bankkonto

A-Skat & AM-Bidrag

Vi yder rådgiving og hjælp omkring A-Skat og B-Skat. Du er meget velkommen til at sende os en mail eller ringe til os, så kan du få en uforpligtende samtale. A-Skat er den skat der betales af lønindkomst, dagpenge, SU, pension, osv. Jo højere indkomst du har, jo højere trækprocent har du også ift. A-skat.

 

Personfradrag gælder for alle personer over 18 år. Her er tale om et fradrag på 45.000 DKK. Det betyder at du først begynder at betale skat når din indtægt overstiger 45.000 DKK.– AM-bidrag, kender de fleste. Det er arbejdsmarkedsbidrag, der er fastsat på 8%. AM-bidrag bliver trukket efter dit personfradrag er trukket fra, og beregnes før der afregnes på skatten.

 

Har du brug for assistance med regnskab, book et gratis og uforpligtende møde med os. Vi har erfarne samarbejdspartnere i hele landet. Du er selvfølgelig også velkommen til at sende os en besked på kontakt siden.