Assistance

Hjem Ydelser Arkitekter

Bestil assistancet

Har du et projekt eller en opgave, stor som mindre, er vi klar til at give dig et tilbud på det.
Kontakt os

Med vores Assistance pakke kan du få hjælp til en lang række ting, så som aflevering af bilag enten elektronisk eller fysisk, konkurs, rekonstruktion, virksomhedsoverdragelse, advokat osv. Vi etablerer din virksomheds bogholderi og udfører alt i samråd med dig, så vi altid når frem til den bedste løsning for dig og din virksomhed.

Du får selvfølgelig en opstartssamtale uden beregning, så du lige meget hvilken pakke du har brug for, altid kommer godt fra start. Hvis ikke I har en bogholder i jeres virksomhed, så kan vi sagtens hjælpe jer med jeres bogholderi. Vi har eksperter der kan tilpasse sig jeres ønsker og behov.

Pakken inkluderer

– Bogholderi
– Konkurs & rekonstruktion
– Virksomhedsoverdragelse & Advokat

Vi giver gerne en hjælpende hånd

Vi kan også hjælpe med virksomhedsoverdragelse. Det kan være en uoverskuelige proces når du skal overdrage eller modtage en virksomhed. Vi sidder klar til at hjælpe jer med virksomhedsoverdragelser, så kontakt os i dag hvis du ønsker en uforpligtende samtale. Uanset hvilken opgave I har behov for hjælp til, hjælper vi til under hele processen og har her et stærkt hold af eksperter i ryggen til at hjælpe jer hele vejen i mål.